Victoria: mooie e-bikes van hoge kwaliteit

Testmodellen staan klaar om uit te proberen bij Leon te Kempel Tweewielers

Leon te Kempel Tweewielers  aan de Ravenhorsterweg in Winterswijk voert al jaren diverse merken fietsen, waaronder ook e-bikes. Graag wil eigenaar Te Kempel enkele van zijn grote favorieten eruit lichten. “De Victoria e-bike, en van de zelfde fabrikant de Conway, een iets sportiever type e-bike. Deze merken, al helemaal ‘vernederlandst’ qua uiterlijk en bouw, zijn van oorsprong Duits, en mét dus de ‘Deutsche Gründlichkeit’ in de uitvoering. We hebben ze nu bijna drie jaar in ons assortiment. Ze worden steeds populairder in Nederland. En terecht, want met de Bosch-middenmotor en Bosch-accu en verder de stabiele en betrouwbare afwerking, zijn deze fietsen een uitstekende keus. En niet onbelangrijk: die hoge kwaliteit is leverbaar voor aantrekkelijke prijzen, die zeer concurrerend zijn ten opzichte van de Nederlandse merken”, vertelt Te Kempel. 

De fabrikant van de Victoria- en Conway-e-bikes ontwikkelt nog steeds door. Zo is er een ruim aanbod aan modellen beschikbaar, waarvan de nieuwste nog stiller zijn. Er zijn zelfs al fietsen met een aandrijfriem in plaats van een ketting. Op de vraag waarom dat beter is, antwoordt Leon te Kempel: “Een riem is stiller, duurzamer, gewichtsbesparend en onderhoudsvrij. Een riem heeft een lange levensduur dat gemiddeld vier keer langer is dan van een traditionele ketting. Ook zijn er al modellen met een ingebouwde uitneembare accu, voor een betere gewichtsverdeling en het ziet er gewoon mooi uit.”

Testmodellen
Leon te Kempel heeft van zijn favoriete merken diverse testmodellen in de winkel staan. “Die mogen mensen komen uitproberen.

 “Loop gerust eens binnen! We vertellen er graag meer over!”, nodigt Leon te Kempel uit.